• Elin Hellgren

Min helg i bilder

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er. Här kommer en liten uppdatering i bilder från min helg. Eller egentligen redan från i fredags då jag skulle till sjukhuset för att få kortisonsprutorna. Vilket som hoppas jag eran helg har varit bättre än min!


Jag har i stort sett legat hela helgen och tagit det extremt lugnt. Framförallt i lördags. Sen var den såklart mysig och trevlig också. Inte bara dålig, för den här helgen hade jag en liten familjehelg. Jag var med mina föräldrar från i fredag kväll till söndag morgon. Så det var ändå mysigt! Vi åt även middag tillsamman med farmor och farfar både fredag och lördag kväll.


Här kommer lite bilder från helgen. Alla bilder är från min insta-story som jag har lagt upp där under helgens gång.

Hoppas er helg varit bra, KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​