• Elin Hellgren

Min helg - Kalas & kvalitetstid med syrran

Den här helgen som var tycker jag var en av dem bättre trots att det kanske inte var en av dem bästa rent kroppsligt eller sjukdomsmässigt. Speciellt inte när man tänker på att det var i fredags jag fick sluta med min bromsmedicin.


Jag hade i alla fall några mysiga dagar med familjen från fredagskvällen till söndag morgon. Det var deras helg i helgen (1,5 dygn). I lördags var jag både på kalas på till några bekanta till familjen och firade deras yngsta son som fyllde 9 år. Efter att vi hade varit där ett tag gick jag och Anna hem och hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Vi hade tänkte åka och köpa lite matvaror till en rätt vi tänkte göra, men det slutade istället med att vi åkte och köpte sushi istället. Tiden rann iväg och vi båda var hungriga, och sen bara umgicks hon och jag resten av kvällen och kikade på en film.

Under söndagen var jag till Elin och Fredrik och hälsade på. Det var jag och Anna som åkte dit. Vi var där under eftermiddagen/kvällen. Vi lagade middag ihop och bara umgicks, så det var väldigt trevligt.


Däremot hade jag också en väldigt jobbig helg rent mående mässigt. Jag har varit extremt trött, haft mycket ont och allt har känts lite övermäktigt. Hela situationen. Det är precis som att det oftare och oftare kommer över mig hur det faktiskt är. Vad olik min vardag är kring många andras. Men förutom det hade jag i alla fall en trevlig helg. Hoppas ni också hade det, KRAM!

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​