• Elin Hellgren

Min helg - Kvällsdopp & illamående

Godmorgon på er!


Hoppas ni har haft en bra helg och avslut på veckan. Min helg har både varit bra och dålig. Igår hade jag en väldigt jobbig dag. Jag har framförallt känt mig alldeles matt och orkeslös. Mest pga mitt illamående. Så man kan inte säga att helgen har innehållit många knop.


Det har framförallt berott på att jag mått så fruktansvärt illa. En del berodde nog på att jag inte tog någon illamående medicin igår. Jag skulle testa vara utan den tänkte jag efter att jag pratade med min fysioterapeut i fredags som jag berättade om i förra inlägget.

Annars i vanliga fall brukar jag alltid ta min illamående medicin så fort jag slagit upp ögonen i princip, just för att jag mår så pass illa då. Men inte igår och inte idag heller förrän senare på dagen när jag inte stod ut längre.

Jag försökte i alla fall hålla ut så långt jag kunde, men ibland fundera jag till vilken nytta.. Sen tror jag ändå det var bra att prova, för i lördags kände jag mig ändå lite piggare i huvudet eller vad jag ska kalla det. Sen har jag inte heller varit sådär extremt trött som jag alltid brukar ha varit den senaste tiden. Då när det bara känns som att ögonen ska gå i kors och jag ska somna, även om jag absolut inte har varit pigg pga att jag har mått så illa.


Sen igår (söndag) orkade jag hålla ut till lunchtid. Men sen därefter hade jag fått nog och var tvungen att ta en tablett, för då orkade jag bara inte mer.

För jag har verkligen mått pyton och i princip varit liggandes större delen av helgen.


Dock tror jag ändå det var lite bra att prova så jag fick se om det verkade vara den medicinen som verkar göra mig så oförklarligt trött eller inte. Vilket det nu verkar vara. Så på det sätter har det varit bra. Sen kom jag även fram till att illamående medicinen hade en hel del fler biverkningar som jag har haft symtom på. Men som jag inte alls har kopplat med den. För jag tänker att det måste höra ihop. Något som bl.a. stod att man kunde få var svårt att fokusera blicken, dimmsyn, bli darrig och skakig m.m. Satt så såg min största del av helgen ut.

Men den avslutades bra i lördags med ett kvällsdopp i poolen. Det var premiärdoppet med pooltaket på. Mamma och pappa fick det monterat i veckan, och i lördags var det första doppen för alla. Det var verkligen sån skillnad och så skönt att bada under. Jag är säker på att vi kommer nyttja poolen betydligt mycket mer och längre tid på året nu efter att de monterade det här. Så det var verkligen en bra grej måste jag säga! För det kändes precis som på badhus i och med att det blir vindstilla.

Poolen kändes också så himla mycket större. Så där kommer det garanterat bli en hel del mer bada nu, även när det inte är jättefint väder. Perfekt så jag bl.a. kan bada ännu mer och träna för kroppen.

Annars har jag legat och lyssnat en del på podd i helgen medan jag vilat ute i mamma och pappas utegrupp under balkongen, varit på promenad, tittat på film och småfixat lite med mina planteringar.


Det var sen igår som det blev lite ändrade planer. För det var från början tänkt att en assistent och vän till mig skulle komma förbi på fika nu precis innan hon ska få barn. Men så blev Nathalie (min assistent och vän) jättedålig efter att vi hade varit på promenad efter frukosten. Så efter det åkte hon hem (Frida bytte av henne) också bokade vi av fikat, eftersom vi då inte visste vad hon var för sjuk. Det var tråkigt, men vad gör man. Det kunde inte Nathalie rå för. Sen ville vi inte heller riskera att Alicia skulle bli sjuk nu, med tanke på att hon snart ska få bebisen. Så vi får se när vi kan träffas nästa gång. Inom kort hoppas jag.


Sen avslutade jag gårdagen och helgen med en film, medan det om vart annat regnade ute. Det tycker jag ändå kan vara rätt mysigt. Speciellt som avslut på veckan när man ändå oftast bara vill ta det lugnt och ladda inför en ny vecka. Men hoppas ni har haft en bra helg, KRAM!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​