• Elin Hellgren

Min helg & minimakeover

Då var det en ny vecka igen, och helgen har precis varit. Hoppas er helg har varit bra. Min har varit helt okej. Det som har varit roligt var att mormor och morfar kom i lördags och hälsade på. Så det var trevligt. Vi fikade och umgicks.

Det här var en paj som mamma hade gjort på blåbär och hallon.


Annars har jag mått lite sisådär. Det har varit lite upp och ner. Bortsett från att jag har haft väldigt ont i käklederna så har jag känt mig febrig och hängig fram och tillbaka. Fått som feberfrossa känsla till och från, och bara allmänt inte mått bra. Jag har misstänkt om det kan vara början till urinvägsinfektion, för det har känts lite som det med tanke på att jag har haft ont över urinblåsan till och från. Sen har jag även tyckt att det har känts lite som att det skulle kunna vara det.

Men det är svårt och drygt, för det har varvat mellan att det är bra ena sekunden, och andra fryser jag som jag vet inte vad och mår bara allmänt dåligt. Inte alls roligt. Om det ändå kunde bryta ut om det nu är tänkt så.

Men förutom det har jag varit hemma och ute på gården/växthuset, försökt fixa lite med veckans matlista, recept och inköpslista, samt ändrat om lite i hallen. Dock bara provisoriskt just nu tills jag vet hur jag vill att det ska se ut. Men jag tycker ändå det blev betydligt mer luftigt och lugnt på något sätt. Inte lika rörigt.


Jag har funderat länge på att göra i ordning ute vid hallen eller "vad man nu vill kalla det", men det har inte blivit av. Det har hela tiden kommit annat emellan, men nu känns det som att jag skulle vilja få ordning där. För jag tycker om det rummet och skulle vilja att det blev mer hemtrevligt och ombonat där, för det är ett fint rumt med skjutpartierna och att det är högt i tak osv.

Så det jag har nu som nummer ett är att försöka hitta lite inspiration och sen en soffa som skulle passa. Jag är lite inne på att sätta två soffor mitt emot varandra. För det tycker jag är fint. Men det gäller att de får plats. Jag tror det skulle bli bra, för då kan man också titta ut mot både trädgården/växthuset och ut mot altanen och åkrarna.


Här nedanför kan ni se en liten före- och efterbild. Så får vi se vad det blir fortsättningsvis.

Hoppas ni får en fin start på denna vecka, KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​