• Elin Hellgren

Min lilla blompojke


Han är väl bara för rolig min lilla kille här hemma. Harry, eller jag kanske ska börja kalla honom för Ferdinand istället. Jag vet inte vad han har hamnat i för mode med att gå och bita på mina blommor här hemma. Framförallt den här prickiga jag inte köpte alltför längesen. Forellbegonian. Den verkar vara himla god och en stor favorit för honom. Jag flyttade den hit till fönstret vid soffan för någon dag sedan, och efter det har han varit galen i den.

Jag brukar säga att det är tur att han är söt, för då kan man nästan komma undan med allt. I alla fall han.. På gott och ont! KRAM!

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​