• Elin Hellgren

Min plats nuförtiden


Just nu är det kämpigt. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Det här har varit min plats större delen av de senaste dagarna. I alla fall då jag har varit hemma och inte iväg på någonting. Jag har haft en sådan extrem huvudvärk dem senaste 2-3 dagarna. Jag misstänker att det kan vara en kombo av lite allt möjligt. Både värken från käklederna, tillsammans med att jag kanske spänner mig så det bli spänningar i nacken, och som sedan resulterar i huvudvärk. Sen tror jag också det kan vara allting som gör det. Allmäntillståndet med tankar och funderingar. KRAM!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​