• Elin Hellgren

Min vecka & helg - V.50

Gokväll på er!


Jag hoppas det är bra med er, och att ni har haft en bra helg, lucia och tredje advent! Min helg har varit både bra och dålig. Samma sak gällande veckan, även om den har varit tuff.


VECKAN:

Veckan har varit väldigt krävande på flera sett, och den har verkligen gått i ett. Det har varit någonting hela tiden. Jag har bl.a. varit på bassängträning två gånger, gjort en gastroskopi, varit på fotvård, ringt flera sjukhussamtal, hämtat mat, pysslat en del och fixat lite här hemma. Sen har jag säkert glömt nämna några fler saker som jag inte kommer på nu, men i stora drag.

HELGEN:

Helgen har varit bättre. Igår (lördag) hade jag en riktigt mysig bakdag med Anna. Först gjorde vi en mysig frukost med nybakat bröd och smoothie. Den där gröna jag gav er receptet på tidigare idag. Ni kan läsa receptet här för er som vill testa. Den var riktigt god!


Sen bakade vi två olika kola, men tyvärr blev dem lite väl hårda så dem fick tyvärr hamna i soporna efter kvällen. Men vi bakade också några kakor som kolasnittar, fast vi hade i pepparkakskrydda istället. Dem blev riktigt goda! Jag tänkte att jag kunde lägga ut receptet på dem med på hur jag gjorde, för dem blev som sagt väldigt goda.

Sen mot kvällen åt vi middag med mamma, pappa och farmor. Det var mysigt. Och på kvällen hade Jag och Anna en mysig och trevlig kväll med Agnes som kom förbi. Så igår hade jag en väldigt trevlig och mysig dag som äntligen hade lite julkänsla. För annars tycker jag knappt den har existerat.


Jag fick även en sån fin stickling av Agnes. En Monstera Variegata. Ni kan se den på bilden här nedanför. Jättehäftig med det vit-spräckliga i bladet. Sen passade det ju extra bra att jag fick den precis igår, eftersom vi även upptäckte att alla mina palettblad (förutom en) var full i ohyra. Så idag (söndag) fick alla åka i soporna fortare än kvickt. Jättetråkigt, men det förklarar också varför dem inte verkar må så bra. Vissa värre än den andra. Så nu ekar det tomt i köksfönstren kan jag lova.

Monstera Variegata.


Annars idag har jag hjälpt till lite och packat några ordrar till Gavle Design, legat och lyssna på en ljudbok samtidigt som jag har redigerat lite bilder, fördelat lite medicin inför veckan, och försökt vila min högerhand/arm som har blivit riktigt dålig. För tillfället kan jag knappt använda handen pga de tre yttersta fingrarna, handleden och armbågen. Jag tror det bl.a. har med mina senor igen att göra. Dem jag tidigare opererade för några år sedan. Det känns i alla fall väldigt likt så som det var då när jag hade problem med det. Något jag verkligen INTE tycker känns roligt. För förutom vilovärken som kommer mer och mer så känns det bara så extremt jobbigt och frustrerande om det här kapitlet ska komma igen. Ett kapitel jag trodde jag hade läst klart. KRAM!

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​