• Elin Hellgren

Min vecka & helg - V.51

Godmorgon på er!


Jag hoppas det är bra med er och att ni har haft en bra start på denna måndag. Med mig är det sådär. Så bra det kanske kan vara mitt i allt. Det gör fortfarande mycket ont efter kortisoninjektionen jag fick i fredags. Den jag fick i armbågen, men jag hoppas det vill börja vända snart! Det borde göra det. Annars tycker jag det känns som att förra veckan gick både fort och sakta. Men så är det nästan jämnt nuförtiden känns det som, oavsett vad man har gjort och inte gjort under veckan.


VECKAN:

Veckan tycker jag har varit lite blandad. Den har på något sett gått i ett. Det har bara varit mycket känns det som, och då syftar jag framförallt på att det har varit mycket sjukhusbesök. Besök jag verkligen har behövt varit på. För i måndags var jag och opererade bort två födelsemärken, sen på eftermiddagen var jag och tog fler prover på infektion, jag har haft skype-möte med kuratorn, träffat smärtläkaren och smärtsjuksköterskan, träffat reumatologen och fysioterapeuten på ett läkarbesök, samt haft telefonmöte med rehabläkaren från Sandviken. Så det har varit många viktigt möten om man säger så.

Lika har det varit mycket att ta in efter dem. För alla har inte varit jätteroliga även om det har gått bra eller varit bra besök. Men det har framförallt varit lite tuffa besked. Speciellt nu i slutet av veckan med allt kring handen och armen. Lika att det sen kanske inte finns så jättemycket mer att göra kring nervsmärtan i foten än att nu prova det här med chiliplåstret (Qutenza). För sen blir det ju också att man såklart funderar och undrar hur det ska bli med allt. Lika med behandling för det reumatiska osv. Men det är bara att vänta och se för tillfället.

Om ni vill läsa mer om mina besök till smärt, kring samtalet med rehab och reumatologen så kan ni göra det HÄR / HÄR / HÄR.


HELGEN:

Den här helgen har jag försökt tagit det väldigt lugnt. Jag har bara varit hemma. Jag har försökt gjort det jag har känt för som att t.ex. skriva lite inlägg här på bloggen, tittat på lite serie/film, pysslat och bara tagit det lugnt. Jag har även försökt planera klart allt kring de sista med julklappar vi skulle fixa till varandra i familjen. Men det var inte så mycket.

Sen igår (söndag) hade jag även en intervju kan man säga. Det är en vän som håller på och utbildar sig till fysioterapeut och ska skriva en rapport om bl.a. smärta. Så då skulle hon intervjua mig lite kring det. Något som var väldigt trevligt. Roligt om jag kan hjälpa till på något sett. Jag hoppas ni har haft en bra dag helg och vecka! KRAM!

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​