• Elin Hellgren

Min vecka & helg - V.52

Hej på er!


Jag hoppas det är bra med er och att ni har haft en bra julvecka. Själv tycker jag julen ändå har varit helt okej. Visst hade man önskat att man kunde ha kunnat fira den som man brukar ha gjort. Om jag tänker med att träffa släkten som man brukar osv. Men eftersom det har varit som det har varit med både restriktionerna och allt kring corona så får man bara försöka göra det bästa av det. Man får försöka tänka att det är för att vi ska kunna fira jul igen allihopa som man får göra det här, och inte att det ska bli sista julen för någon. Det låter ju hårt, men rent krasst så är det ju lite så. Jag hoppas ni i alla fall har kunnat haft en sån bra jul som ni bara har kunnat trots allt!

Min jul bestod av Anna, mamma, pappa, farmor och farfar. Sen var även Frida (assistent och vän) med under julaftonsdagen. Annars har jag varit med mamma och pappa nu i två dagar också. Men det har varit mysigt, även om jag verkligen inte har mått särskilt bra. Jag har haft världens huvudvärk och var liggandes större delen av gårdagen, samt att det har hängt kvar hela dagen idag med. Så jag hoppas verkligen det vill släppa lite snart!

Sen har jag även mått väldigt illa dem senaste dagarna. Men jag tror både illamåendet och huvudvärken till största del beror på abstinens av nedtrappning av mediciner. Jag gjorde en rätt rejäl nedtrappning här för snart en vecka sedan. Så jag tror mycket beror på det, och då får jag tyvärr må rätt tjyvens pga det. Något som inte alls är roligt och väldigt tråkigt och påfrestande. Jag hoppas bara det släpper helt snart, men då är det väl dags att prova göra nästa nedtrappning tänker jag. Om det funkar för värken vill säga.

Annars har det inte hänt så mycket för mig under den här veckan. Den har varit extremt lugn och lång. Jag har bara varit hemmavid. Men det har varit rätt skönt att inte ha haft en massa måsten och saker inbokade. Speciellt när jag inte har mått nå bra heller, för då orkar man verkligen inte göra något.

Det enda jag gjort var väl idag då jag var lite akut iväg till apoteket för att hämta ut alvedon som jag har haft slut på i två dagar. Men som tur var kunde jag få låna några av mamma och pappa som hade hemma tills jag kunde åka iväg och hämta ut själv. Men idag åkte jag i alla fall iväg och fixade det på Apoteket, samt att jag passade på att hämta ut några fler mediciner som också var i princip slut. Så det var skönt att få det gjort.

Sen idag (söndag) har jag lagat både lunch och middag, duschat, lyssnat på lite ljudbok, kikat lite på YouTube, städat lite och bakat fröbröd. Inte jättemycket, men lite i alla fall. Så har väl min vecka i stora drag sett ut. Jag hoppas som sagt er har varit så bra det gått, också hörs vi snart igen. KRAM!

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​