• Elin Hellgren

Minitripp till Öregrund

Gokväll fina ni!


Hoppas ni har haft en bra fredag. Min har varit riktigt bra bortsett från värken i mina käkleder. De har nått en ny nivå av smärta idag. Jag går bara och väntar på att det ska börja bli bättre snart, men tyvärr verkar fallet inte vara så. Det blir snarare bara sämre.

Så nu går jag istället och väntar på att dem ska höra av sig och komma tillbaka från semestern de från bettfys-avdelningen. Jag hoppas verkligen på nästa vecka, men det visar sig.

Jag ska ju till min reumatolog då med, annars kanske han i alla fall vet när de kan tänkas vara tillbaka eller om det är något annat jag kan göra i väntan på att få komma.

Idag har jag varit på en minitripp till Öregrund. Det känns som att det var år och dar sedan jag var ute bland folk på det sättet. Det var jag, mamma och pappa.

Det är nog i alla fall inte sedan i januari eller december som jag var ute och åt mat bland folk sist t.ex. Sen var vi väldigt noga med att det skulle vara bra fixat kring allt kring avstånd osv, för jag vill verkligen inte riskera någonting. Speciellt inte med tanke på att jag är riskgruppen för att bli smittad. Så vi hade sagt det innan vi kom dit att vi bara skulle sätta oss och äta ute om det var bra anordnat, vilket det verkligen var på den restaurangen vi var på i alla fall.

Det hade bl.a. satt upp som plastskärmar vid sidan om varje bord och avståndslinjer markerat i marken/golvet när man stod i kö. Så det kändes väldigt bra i alla fall.

Sen var det ju utomhus där vi satt och åt, och sen gick vi omkring där och kikade bland båtarna. Det var faktiskt väldigt mysigt och trevligt. Jag har haft en väldigt bra och trevlig dag i alla fall.

Sen gjorde jag en till sak idag som var himla roligt och stort för mig! Men det tänkte jag berätta om i ett eget inlägg.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll, KRAM!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​