• Elin Hellgren

Nålar mellan tårna


Igår gjorde jag något jag inte skulle ha tillåtit någon i vanliga fall att göra kan jag lova. Men när det är jobbigt då gör man verkligen vad som helst. Det kan jag lova att det här var ett stort bevis för. Jag fick nämligen akupunktur mellan tårna på min högerfot. Där jag har så ont i nervvärken. Jag har gjort försöka för det tidigare, men fått avbrutit för att det gör alldeles för ont. Det är t.o.m. att vi har slutat gett kortisoninjektioner i tålederna pga att det gör för ont, och för att dem inte heller hjälper pga att svullnaderna ifrån tålederna bara trycker ut medicinen så det inte kan göra någon nytta.


Men för tillfället så har jag det så jobbigt med nervsmärtan att jag i stort sett gör eller provar i princip allt. Vad som helst. Men sen måste jag ändå säga att det gick över förväntan, och jag gjorde det. De är jag stolt över! KRAM!

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla