• Elin Hellgren

Nu ska illamåendet bort

God förmiddag på er här i regnet!


Jag hoppas allt är bra med er trots att vädret inte är det roligaste idag. Jag sitter just nu hos mina föräldrar och ska vara tillsammans med dem idag. Jag har alltså ingen assistent idag pga sjukdom. Men det är trevligt och mysigt att vara med dem också.


Idag blir det nog en väldigt lugn dag. Jag känner mig inte helt pigg. Egentligen är det inte så konstigt, eftersom det regnar och är dåligt väder. Något som i mitt fall inte är en särskilt bra kombo tillsammans med min reumatism, just eftersom jag påverkas väldigt mycket av det.


Sen pratade jag med min fysioterapeut igår, och då kom vi bl.a. in på att jag tycker att jag har blivit så extremt trött den senaste tiden. Det vill liksom inte ge med sig och jag förstår inte riktigt varför. Vad det beror på. Om det är svampen i munnen, att kroppen jobbar extra med det, eller om det bara är så helt enkelt.

Men då berättade hon att hon hade flera patienter som blir väldigt trött av att äta illamående tabletter, något jag tar dagligen och dessutom har fått öka upp.


Jag förstår inte varför jag inte har tänkt på det själv, så idag ska jag försöka köra stenhårt med att inte ta någon och se om jag märker någon skillnad på tröttheten. Sen ska jag också ge det ett ärligt försök igen med TENS-apparaten och försöka köra stenhårt med den. För det finns ett program just för illamående där, samt att jag fick tips igen om att stimulera på mina illamående-armband (åksjuke-armband).


Jag håller verkligen tummarna för att jag kommer kunna känna mig piggare. För det är verkligen inte roligt när det känns som att ögongen ska gå i kors, eller att man ska somna bort mitt i en konversation. Så jag håller tummarna för att det gör skillnad!

Hoppas ni får en fin dag trots det tråkiga vädret! Själva kan jag tycka det är lite skönt ibland med regn, och speciellt på en helg såhär. Det känns lite som ett perfekt filmväder.


Men jag hoppas i alla fall ni får en bra dag, KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​