• Elin Hellgren

Ny bloggsida - ELINHELLGREN.SE


Hej på er!


Jag hoppas ni har haft en bra helg. Nu tänkte jag äntligen släppa på det jag har jobbat med ett bra tag. Nu släpper jag min helt egna blogg, med ny design och lite ny struktur på det hela. Precis alla inlägg från den gamla är inte flyttade än, men det är något jag jobbar för fullt med. Om ni vill gå tillbaka och kika så kan ni göra det här undertiden, eller om ni vill gå ännu längre tillbaka så kan ni även göra det här.


Hädanefter kommer ni kunna läsa mina nyaste inlägg här på elinhellgren.se. Det kommer även så småningom gå att använda sig av adressen elinhellgren.com, men det kommer dröja ett litet tag till. Först måste jag få över alla gamla inlägg från den förra. Vilket jag hoppas bli klart inom en snar framtid.


Jag hoppas ni kommer tycka om den här sidan lika mycket som jag. Vi hörs snart igen, KRAM!

144 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​