• Elin Hellgren

Ny vecka & jordgubbsplantor

Hej på er!


Hoppas ni har haft en bra start på den här veckan. Just nu sitter jag i soffan och har relativt nyligen startat igång en film. Vanilla sky heter den. Det är första gången jag ser den. Det är bl.a. en film med Tom Cruise och Cameron Diaz som skådespelare. Dem tycker jag brukar vara bra, så jag hoppas filmen ska vara bra.

Annars filmen jag såg igår, The Kitchen den var inte särskilt bra. Så den är nog ingen film jag rekommenderar.

Idag har jag haft en relativt lugn dag. Varit ute en del, varit uppe hos farmor o farfar och hälsat på, plus att farmor hjälpte mig klippa av lite skott från jordgubbsplantorna. Det var från jordgubbsplantorna jag har i den stora baljan utanför växthuset.

Det var grymt många vi klippte bort, för att sedan plantera ner i en stor betongring vi har på bakgården vid pappas stora garage. Jag tror jag räknade till att det blev 21 plantor som var nerplanterade och då hade farmor slängt en hel del också sa hon. För det var hon som planterade ner dem, och hon tog bara dem som såg bäst ut. Så nu är det bara att vänta och se om det kommer bli några fina jordgubbsplantor och jordgubbar. Vi får nog vänta ett tag på jordgubbar, men jag hoppas vi kanske kan få några nästa år. För jag tror det är för tidigt för att det ska hinna komma några redan i år.

Det har varit min dag i stora drag, plus lite matlagning och promenad ute. Ni får ha det så bra tills vi hörs snart igen, KRAM!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​