• Elin Hellgren

Nya X2

I min förra blogg skrev jag strax innan jag flyttade den hit att jag hade varit och hämtat ett paket, och att jag skulle visa er vad det var. Det eftersom det var någonting som jag var väldigt glad över. För det var verkligen någonting som överträffade mina förväntningar. För det var en ren chansning att jag provade att beställa dem, och sen blev det en himla bra chansning.


Det jag hade beställt var två par skor. Ni som följt mig ett bra tag vet att skor är något jag har jättesvårt att hitta. Det är i princip omöjligt, så när jag äntligen hittar några som passar så är det nog ingen som är gladare än jag.


Det jag beställde var ett par tofflor och ett par sneakers. Det var sneakers skorna som var största chansningen just för att dem är mer stängda och trånga än tofflorna. Tofflorna går ju ändå att justera mer på ett annars sätt.

Men stängda skor brukar alltid vara svårast. Antingen är dem för trånga att ta på, eller så trycker eller spänner dem för mycket osv. Det brukar alltid vara någonting som är fel. Men inte den här gången.

Vilket som så satt båda skorna bra, och jäklar vad sköna sneakersarna var. Det måste nästan vara en av dem skönaste skorna jag haft på länge. Dem känns nästan som att man tar på sig ett par strumpor. Perfekt för ett par fötter som är extremt känsliga efter alla fotoperationer som har gjorts.

Men som sagt, det var himla roligt att båda passade så bra. KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​