• Elin Hellgren

Nystart - Hyrimoz

God förmiddag på er!


Hoppas ni hade en bra fredag igår och avslut på veckan, tillsammans med att ni också får en riktigt bra start på helgen!


Jag hade en väldigt intensiv dag igår. Lite väl skulle jag nog säga. Men det som var allra viktigast och som hände under gårdagen var att jag hade ett långt samtal med min reumatolog under sena eftermiddagen. Han är bara bäst min reumatolog, det kan man inte komma ifrån att säga för många gånger!

Jag tänkte försöka skriva ihop lite mer ingående vad vi prata om och lite om hur planen här framöver ser ut, men en sak som blev bestämt var att jag nu äntligen ska få börja med Hyrimoz (humira) igen. En bromsmedicinen för det reumatiska som jag bara hann ta en gång på sjukhuset. Men nu ska jag börja med den igen, så nu kör vi igen och håller tummarna för det bästa! Den här sprutan tar man en gång varannan vecka. Så jag började med den igen då igår kväll.

Hoppas ni får en fin lördag. Jag ska vila lite nu, för känner mig väldigt trött och yrslig av morgonmedicinerna. Sen får vi se vad det blir av den här dagen. Jag har i alla fall sovit skapligt inatt med. Så det har också varit jätteskönt! Hoppas ni med sovit gott, KRAM!

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök