• Elin Hellgren

Riktigt jobbig natt

Gokväll på er!


Hoppas det är bra med er. Med mig är det inte särskilt bra. Idag har det varit en väldigt jobbig dag. Jag har framförallt varit så trött så jag knappt har vetat vart jag ska ta vägen. Natten till idag var inte alls bra, så det är nog inte så konstigt. Speciellt inte med tanke på att jag knappt har sovit någonting inatt. Det pga mycket nervsmärta i bl.a. min högra fot.

Jag somnade till litegrann när jag gick och la mig med en ljudbok i öronen. Tror jag ändå somnade relativt fort. Men jag vaknade rätt fort också, så det blev inte många timmars sömn där. Om man ens kan kalla det timmar.

För jag kommer ihåg att jag vaknade redan kring kl.01:00 tiden. Något som är extremt frustrerande när man tror klockan är betydligt mer än vad den faktiskt är, och hela natten är i princip kvar.


Jag vaknade i alla fall av att jag hade sådan nervsmärta i min högra fot. Den gjorde så ont. En ny plan de gjorde inför denna natt vara att vi skulle höja smärtpumpen inför natten för att jag skulle bli mer smärtlindrad inför natten. Just för att jag ska få bättre förutsättningar för att få en bättre sömn och energi till att återhämta mig, och sen förhoppningsvis må bättre.

Men riktigt så blev det inte. För det hade hänt någonting med någon anteckning så jag fick varken ta någon vid behov medicin eller höja smärtpumpen något inatt. Något vi hade prata om igår när smärtläkaren och smärtsköterskan var förbi här igår precis före middagen. Bakjouren kunde inte heller göra någonting, så det var bara att härda ut hela natten i princip. Något som inte var planen om man säger så. För tanken var ju att jag äntligen skulle få lite bättre sömn, något de inte alls blev.

Två bilder från min insta story (@elinnhellgren).


Så idag har jag svajat mellan att sova om vart annat. Men det har mest varit i ren utmattning tror jag. Något som varit behövligt och ett måste, även om jag nog behöver betydligt mycket mer sömn ändå. Sen verkar det vara någonting som jobbar väldigt i kroppen. Febern fortsätter att gå upp och ner, lite som den egentligen har gjort under hela tiden jag legat inlagd här. Men sen verkar det som att några prover har gått upp lite, så det bidrar säkert också till att kroppen jobbar lite extra kan jag tänka mig.

Men nu ska de till den här natten i alla fall höja smärtpumpen snart ytterligare lite än igår, och det finns vid behöv tabletter att ta till om det skulle behövas. Så jag håller tummarna för en bättre natt den här gången. KRAM!

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​