• Elin Hellgren

Söndag & Gavle Design

Innehåller reklamlänk direkt till gavledesign.se


Hejsan!


Redan söndag och helgen är nästan slut igen. Själv tycker jag det känns rätt skönt att den börjar närma sig sitt slut. Jag har haft två rätt jobbiga dagar just mående mässigt. Jag har mått väldigt illa (extra pga nedtrappning av en medicin, abstinens), väldigt ont i käklederna, trött och bara lite allmänt less på allt. Det är rätt frustrerande allting kan jag tycka. Därför känns det lite skönt att få lämna den här veckan bakom sig, och förhoppningsvis är nästa lite bättre. Jag hoppas det i alla fall!


Annars idag har jag inte gjort särskilt mycket. Satt ute och umgicks med farmor och farfar en stund på gården under förmiddagen. Även umgåtts lite med mamma och pappa, duschat och gjort i ordning lite produktbilder. Redigerat och lagt in i webshopen.

Vi har nämligen gjort tre helt nya vykort på Gavle Design, där även ett av motiven är helt nytt. Det är den med en stor liljekonvalj på och grön bakgrund. Jag tror det är min favorit just nu. Ni kan se dem på bild här nedanför. Ni kan även klicka er direkt till vykorten på bilden.

Hoppas ni har haft en trevlig helg, KRAM!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​