• Elin Hellgren

Saknar ord för..


Jag behöver nog inte säga så mycket mer än att jag saknar ord för den här lilla killen. Han som jag snart har haft i hela fyra år, men jag kan inte tänka mig en dag utan honom. Jag kommer knappt ihåg hur det var innan jag skaffade honom. Han gör min vardag så mycket roligare. Speciellt när han kommer med sina pratstunder, är ibland som en tonåring och tar sovmorgon till 11 eller hela dagen helst, blir så sällskapssjuk så han håller på att spricka, och har en egen vilja utan dess like osv. Han lyfter helt enkelt min vardag, och gör den lite lättare när det är extra jobbigt.

Idag är det lite av en sån dag. Men djur är verkligen otroliga. För nu i några dagar har han mer varit den som legat kvar i sängen, gosat ner sig på sina platser som han tycker om osv. Men idag, så fort jag la mig på soffan eller satte mig så var han där. Samma sak var det igår kväll. De måste ju verkligen känna av ens mående, och jag skulle inte önska mig en dag utan honom


Har ni några husdjur? Vad för något i så fall? Jag är så himla glad över att det överhuvudtaget går med Harry. Det eftersom jag i vanliga fall är pälsdjursallergiker, och det inte alls brukar funka med djur om jag inte tar medicin. Men i och med att han är en nakenkatt, eller det kan väl diskuteras nu när han av någon anledning har börjat blivit hårig haha, så går det ändå bra. Oavsett är han i alla fall himla söt med sina små lockar på tassarna. KRAM!

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​