• Elin Hellgren

Samtal med sjukhuset

Igår fick jag ett samtal ifrån min smärtsjuksköterska. Bästa bästa! Hon är verkligen en favorit och nu var hon tillbaka från semestern. Det var skönt! Skönt att smärt är igång igen, för det har varit eller är lite som en skräck för mig när det är stängt och dem inte går att få tag på. Jag tänker just ifall att jag skulle behöva få kontakt med dem av någon anledning.

Men nu kan den oron få lägga sig lite tycker jag. Men det är också lättare sagt än gjort dock!


Annars var det ett bra samtal. Hon är alltid så bra att bolla med och prata. För det är inte helt lätt med mediciner och biverkningar just nu. Det är svårt. Speciellt när man inte riktigt ser lösningen i det hela.

Det var i alla fall skönt att få prata med henne igen! Alla dem på smärtmottagningen här i Gävle är verkligen bäst, och jag är så tacksam och glad över att jag fick en remiss och komma dit! För utan dem, och utan all hjälp jag har fått av dem så vet jag inte vad jag hade gjort. KRAM!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​