• Elin Hellgren

Ser ut som en tavla

Gokväll på er!


Hoppas ni haft en bra lördag! Min har varit rätt seg. Jag har knappt orkat göra någonting. Värken tar verkligen extremt mycket på energin just nu. Av någon anledning har värken i högerfoten varit riktigt jobbig ända sedan eftermiddagen igår. Jag har riktigt fått suttit och andats mig igenom smärtorna sådär igen, så som jag ofta fick göra förut. Men sen jag kom hem från sjukhuset, eller gjorde senaste höjningen av nervmedicinen så har jag ändå klarat mig relativt bra ifrån just det. Men inte sen igår. Sen har foten även blivit så konstig i färgen mellan lilablå och röd, samt att den skiftar mellan att vara och kännas varm och kall.

Men det jag tänkte visa er var den här bilden jag tog i eftermiddags. Kolla bara va fint! Det ser nästan ut som en tavla. KRAM!


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla