• Elin Hellgren

Sista sjukhusnatten - Skönt den är över!

Hej på er!


Hoppas ni har en bra dag! Själv har min inte varit den bästa. Framförallt inte natten. Den var riktigt jobbig. Tråkigt att det blev så sista natten här och allt. Jag har haft så fruktansvärt ont i min högerfot i nervsmärtan, samt ryggen som bråkat fram och tillbaka.


Sen har det varit full fart hela förmiddagen med olika samtal osv. Det är inte förrän nu det börjat lugna sig lite inför att det blev dags för lunch. Jag ska ju få komma hem idag, så det är en hel del fix inför det dem håller på med här på avdelningen.

De har varit här en gång, men de skulle komma tillbaka igen lite senare efter att dem hade pratat med alla läkare de ville få tag på angående min hemgång, och sen hur det kommer bli efteråt hemma. Så det väntar jag på nu. KRAM!

Idag fick jag en jättegod lunch. Kyckling och ris med någon sås/gryta, jag vet inte vad det är. Men det var i alla fall gott.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla