• Elin Hellgren

Sista skörden

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er. Nu dem senaste dagarna har jag bara varit inomhus. Jag har verkligen inte mått bra och nästan stängt ute det mesta. Men igår sa jag till mig själv att jag i alla fall måste försöka ta mig ut en liten sväng. Om det så är en runda på gården, men i alla fall för att få lite luft.

Därför fick det bli en kort sväng upp till växthuset för att kolla läget och påbörja lite fix inför vintern. Jag tror det här fick bli sista skörden också. I alla fall vad det gäller gurkorna, för dem har jag nu börjat rensa ut inför vintern.

Jag tänkte att vi skulle göra ett till ryck nu med att gå ut dit och fixa lite. Jag försöker med att ta lite i taget så jag inte ska köra slut på alla energi jag har på en gång. Men nu har vi nyligen ätit lite lunch, druckit kaffe och bara slappat i soffan. Så nu ska vi göra andra rycket tänkte jag.


Hoppas ni har en fin torsdag, KRAM!

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​