• Elin Hellgren

Sjukhusbesök

Hej fina ni!


Då har det varit måndag igen. Idag har jag varit till sjukhuset. Jag var dit efter lunch för att röntga ansiktet. Det var skönt att jag fick en tid så pass fort, för jag trodde inte det skulle gå så fort. Jag var ju till min reumatolog förra fredagen, och det var efter det han skrev remissen och nu är röntgen gjord. Men det är skönt att det kan gå fort ibland också!


Det ska i alla fall bli spännande att se vad det kommer visa, om det visar något. Konstigt nog önska jag nästan att det kommer göra det så dem kunde säga vad som är fel. För nu börjar i alla fall jag snart funder på om det kan vara något annat. Samtidigt som det verkligen känns som inflammation i käklederna, eftersom jag har sådan extrem vilovärk. Men som sagt, det är bara att vänta och se.

Efter det var jag också på akupunktur till min smärtsjuksköterska. Bästa, bästa. Henne har jag saknat att gå till. Jag har ju inte varit där på evigheter pga covid-19. Jag ringde henne imorse, för nu har jag haft det riktigt jobbigt under hela helgen. Jag har bl.a. haft sådan extrem huvudvärk. Den vill inte släppa.

Sen har det nu dem senaste dagarna verkligen inte velat släppa. Den börjar bokstavligen göra mig galen. Jag ringde därför till henne imorse och hörde om hon inte hade någon tid så jag kunde få komma och få akupunktur i samband med att jag skulle till röntgen. Testa och se om det kan hjälpa något.


Hon hade tid, och ingen var nog gladare än mig då. För just nu känner jag mig nästan lite smått desperat till att prova allt. För det gör så himla ont stundvis.

Jag tror det bl.a. är spänningar från nacken, kanske från om jag spänner mig omedvetet pga värken ifrån käklederna. Jag vet inte, men något har triggat igång en huvudvärk från jag vet inte vad i alla fall. Den vill verkligen inte ge med sig. Så idag när jag ändå skulle till sjukhuset kände jag att jag också vågade fråga om hon hade någon tid. För i vanliga fall vill jag ju bara åka till sjukhuset om jag absolut måste i och med allt som är.


Sen var jag också till apoteket. Jag passade på att gå där på samma gång, så det blev en riktig sjukhusdag idag. Lite av en flashback från förr skulle jag säga.


Hoppas ni har haft en fin och bra start på denna måndag och vecka, KRAM!

25 visningar0 kommentarer
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​