• Elin Hellgren

Sjukhusbesök + mathämtning

Gokväll fina ni!


Idag har det varit ytterligare en dag som gått i ett. Jag vet inte vad jag gör, såhär är det varje dag. Dagarna går i ett på något sätt utan att jag tänker på det eller egentligen planerar för det, och sen mot sena eftermiddagen/kvällen är energin sopslut.

Balansen är inte alltid den lättaste. Någon av er som känner igen er?


Idag har jag i alla fall varit till sjukhuset efter lunch. Idag hade jag ett besökt till min kurator. Det var skönt. Det kände som att jag behöva få prata av mig lite.

Sen efter det var vi och hälsade på Jessicas dotter och sambo en snabbis i väntan på att vi kunde åka och hämta maten på ICA maxi. Så då passade vi på att åka förbi och hämta hennes badkläder. Vi hade planer på att bada efter att vi kom hem, men vi ändrade oss. Klockan blev så mycket, och vi skulle både laga middag och ännu en gång var min energi slut.

Det var så roligt att träffa Maja en liten stund igen (Jessicas barn). Hon är bara för söt, så hon gjorde min dag! Annars har jag inte haft lika ont i huvudet idag, vilket har varit OTROLIGT SKÖNT! Ni anar inte. Så nu hoppas jag bara det håller i sig också.


Hoppas er dag har varit bra, KRAM!

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​