• Elin Hellgren

Somrigt trots regn

Gokväll på er!

Hoppas ni har haft en bra dag och avslut på den här veckan. Jag har haft en rätt svajig vecka där den inte började så bra, men att den har avslutats bättre.

När jag säger att den inte har varit så bra syftar jag mest på mitt mående. För det har verkligen inte varit bra. Det är framförallt mitt illamående och energi som varit i botten och största problemet. Sen har det svajat med att inflammationer vill bryta ut. Jag kan känna hur det jobbar i hela kroppen och hur vissa leder känns varma, ömmar och värker, men att det sen nästa dag känns lite bättre också håller det på så. Fram och tillbaka.

Därför känns det som att jag bara går och väntar på att det ska bryta ut. Men vem vet, det kanske är därför jag varit/är så trött fram och tillbaka hela tiden och inte känner mig pigg. Att kroppen jobbar med någonting. Det visar sig.


Idag tog jag några av mina egenodlade jordgubbar. Visst är det något speciellt med det? Både roligt och så mycket godare än köpta!

Annars idag har jag badat i poolen en stund innan lunch. Det var 32 grader (!?) i vattnet. Helt sjukt att det var så varmt, men det har blivit mycket varmare sen mina föräldrar skaffade pooltaket. Det var snudd på att det nästan blev för varmt. För det kändes verkligen som ett badhus där inne under pooltaket. Men efter en stund drog vi upp pooltaket lite, och då blev det riktigt skönt. Solen tittade fram lite då med. Så det var härligt!

Det blev lite bassängträning också. Det är SÅ himla skönt! Speciellt att kunna känna sig fri i vattnet, och kunna röra sig mer. Precis som ”alla andra”. Jag skrev ett inlägg om det här i min tidigare blogg att jag hade lärt mig simma på nytt i år. Något som var stort för mig. För det är något jag har tränat så mycket på. Att försöka få kroppen vilja göra de rörelser jag vill, och som jag tänker att jag vill göra men som kroppen inte alls har velat. Så det är skönt, att vi nu klaffar lite bättre ihop!


Hoppas ni får en fin helg! Jag har en familjehelg nu i helgen. Alltså att jag är med dem från ikväll till på söndag. Men nu ska jag gå ut och sätta mig under balkongen med syrran och bara umgås. KRAM!

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​