• Elin Hellgren

Sovigt dåligt

Här kommer en liten snabb uppdatering. Min natt och morgon har inte varit särskilt roligt bra hittills. Jag har väldigt ont i mina käkleder. Fortfarande. Imorgon är det en vecka sedan jag fick kortisonsprutorna i bl.a. käklederna. Jag trodde det skulle blivit bättre, eller rent av vara bra nu men riktigt så är det inte.


Inatt somnade jag inte förrän kring tretiden. Det var efter att jag hade letat igenom alla mina väskor för att hitta en snabbverkande morfintablett. Tillslut hittade jag en, som blev lite av en halleluja. Jag har skrivit det tidigare, men jag brukar aldrig ta det. Jag står heller ut. Det har bara varit i nödfall, och inatt kan jag lova att då var det nödfall.

Jag somnade i alla fall efter att jag hade tagit den. Så det var skönt att jag gjorde det tillslut i alla fall.


Just nu väntar jag på att reumatologen ska ringa upp. Jag känner att jag måste prata med dem om hur länge jag ska tänka mig att det kan bli bättre. Eftersom det i princip redan har gått en vecka sedan sprutorna.


Jag pratade lite kort med folktandvården imorse med. Jag skulle ringa dem om att lägga in mitt telefonnummer i deras journal, för jag hade fått hem ett brev om att dem ville att jag skulle ringa och höra av mig om det. Då passade jag i alla fall på att fråga dem hur länge jag kan tänka mig att det kan ta innan det är bra i käklederna igen.

Sköterskan pratade med en tandläkare som sa att jag i alla fall borde avvakta i två veckor till. Det eftersom det kan ta olika lång tid. Annars får jag höra av mig igen, men då till den folktandvården som jag i vanliga fall brukar gå till. För nu är dem tillbaka från semestern. Så det är väl bara att avvakta, samtidigt som jag inte känner att jag kan gå och ha det såhär ont i två veckor till. Men vi får ta en dag i taget helt enkelt. Jag ska se vad reumatologen också säger när de ringer.

Här är en bild från min insta story (@elinnhellgren) från imorse.


Hoppas ni får en fin dag, KRAM!

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​