• Elin Hellgren

TIPS! - Isabel Boltensterns ljudbok

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för www.bokus.se


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er. Med mig är det relativt okej, med lite svackor på vägen som det alltid är. Men förutom det tycker jag ändå det överlag har det känts lite som att jag har börjat fått lite energi tillbaka. Den är inte riktigt lika extremt begränsad som den var där ett tag, även om det är långt ifrån bra än. För det var inte längesen jag verkligen var så trött att det kändes som att jag skulle börja grina för minsta lilla "att göra" grej. Allt var bara FÖR MYCKET!


I och med att energin verkligen inte har varit den bästa så började jag bl.a. lyssna på den här boken av Isabel Boltenstern. Den heter Lycka till med resten av livet, och den kan jag verkligen rekommendera. Den finns bl.a. att köpa här för er som vill göra det. Den finns både som bok eller ljudbok.

Såhär står det i beskrivningen att boken handlar om:

Lyckan är inte att uppnå högt uppsatta mål eller nyårslöften, det är att befria sig själv från kravet att ständigt förbättra sin person.


I dagens samhälle är framgång lika med prestation vill du komma någon vart i livet måste du jobba hårt. Det är lätt att tappa bort sig själv i en vardag så fullspäckad att man inte hinner reflektera över vad man faktiskt gör, och allt fler kvinnor bryts ner av samhällets skyhöga förväntningar. Men vi behöver inte ha det så här. Det går faktiskt att skapa lugn i vardagen trots att världen går på högvarv. Det går att minska stressen och ändå leva ett spännande liv. Och det går att vara produktiv utan att bränna ut sig.


I Lycka till med resten av livet ger Isabel Boltenstern dig de verktyg du behöver för att leva hållbart. I 10 träffsäkra kapitel ringar hon in de utmaningar vi möter dagligen i form av maktstrukturer och orimliga krav och lär oss hur vi kan hantera stress, prestationsångest och dåligt samvete på ett mer konstruktivt sätt.

Jag tycker den var himla bra. Lätt att hänga med i och hon kommer med många saker man verkligen kan relatera till och känna igen sig i. I alla fall jag gjorde det. Sen tycker jag hon även kom med en hel del bra saker att testa eller tänka på. Ett litet tips ifrån min sida denna tisdag. Hoppas ni får en fortsatt fin dag, KRAM!

17 visningar0 kommentarer
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​