• Elin Hellgren

Trött, tröttare, tröttast..

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er. Jag åt lunch för en stund sedan och nu sitter jag och slötittar lite på YouTube och dricker lite kaffe. Idag blev det en Dahl bukari gryta tillsammans med riven och stekt vitkål och gul lök. Det blev betydligt godare än vad det ser ut.

Sen undrar jag, hur kan man vara så trött och ha så sopslut på energi? Dem här senaste dagarna har varit jättejobbiga. Jag orkar verkligen inte alls mycket, och har behövt sovit middag varje eftermiddag en bra stund. Det är t.o.m. så jag nästan somnar sittandes ibland. Något som är väldigt frustrerande.


På något sätt försöker jag bara tillåta att det är så nu. Att jag inte orkar så mycket för tillfället. Att det är som det, men det är lättare sagt än gjort. För jag tycker det är svårt. Det är nästan så att jag blir lite stressad över att jag inte orkar göra vissa saker som jag hade velat göra. Men nu försöker jag bara tillåta mig själva att det inte måste hända en massa saker jämnt.

Sen var jag precis i kontakt med min smärtsjuksköterska. Hon hade pratat med min smärtläkare om att jag har så ont i mina käkleder och hur jag ska göra med min smärtlindring. Jag fick ordinationen om att jag ska öka en av mina smärtmediciner igen. Den jag nyligen kommit ner i dos av (innan det blev så jobbigt med käklederna), och som jag mår riktigt dåligt av att justera. Men det är bara att prova. Det är under justeringstiden som det är jobbigast, sen brukar det i alla fall bli bättre. Jag hoppas bara det hjälper på värken! KRAM!

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​