• Elin Hellgren

Tre positiva saker

Gokväll på er!


Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka. Det här är ett inlägg jag la upp nu ikväll på Instagram, men jag tänkte att jag kunde lägga upp det här med för er som inte har det. Ni som har Instagram och vill följa mig även där, då heter jag @elinnhellgren där.

Måndag. Vilken dag det varit. Allt är nuförtiden upp och ner eller ner och upp. De senaste veckorna har varit så extremt påfrestande på alla möjliga sätt. Jag tror det är snudd på att jag själv inte har hunnit eller kunnat tagit in allt. Det har i alla fall varit en riktig prövning måste jag säga på alla plan, vilket det fortfarande också är. Både psykiskt och framförallt fysiskt. Men idag har det faktiskt hänt en hel del saker. Både bra och dåliga, men om man ska fokusera på de bra så är det framförallt tre saker som hänt.


1. Jag blev av med smärtpumpen imorse. Något som känns väldigt befriande efter att ha suttit fast i den under nästan 5 veckors tid! 🙌🏼


2. Jag blev av med katetern idag och behöver inte heller ha det mer! Något som nästan kändes ännu mer befriande 👏🏼 Tror aldrig jag har varit så glad över att kunna kissa någon gång i hela mitt liv! 🙏🏼😅


3. Och sist men inte minst, IMORGON SKA JAG FÅ KOMMA HEM!! Hem efter nästan 5 veckor här (hade blivit de på torsdag). Något som också ska bli SÅ otroligt skönt! 🏡😍


Sen måste jag bara tacka för all fin stöttning jag får ifrån er! Ni är bara för underbara som tar er tid att skriva, undrar och bryr er om hur det är, ringer osv. Det betyder så mycket mer än vad ni någonsin kan ana ska ni veta! Så ett JÄTTETACK för det tusen gånger om, och massor med kramar till er ❤️

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla