• Elin Hellgren

Tredje dagen

Hej på er!


Idag är det tredje dagen som jag har tagit den nya medicinen. Jag har mått lite konstigt. Först har det varit lite svårt att veta vad som beror på vad, men nu tycker jag att jag ändå börjar se ett litet mönster.

Jag har tagit den på morgonen då jag brukar ta mina andra morgonmediciner. Den här medicinen tar man bara en gång om dagen, eftersom det är en depottablett. Alltså att den pytsar ut medicinen jämnt fördelat över hela dygnet.

Väldigt skönt måste jag säga, än att man ska ta det flera gånger om dagen eller att den skulle vara i spruta- eller droppform. Så det är ett plus!


Jag har i alla fall känt mig extremt trött, darrigt, febrig och lite halvkonstig. Svårt att förklara. Men jag har inte mått särskilt bra i alla fall. Sen har jag även mått lite småilla och haft huvudvärk som kommit och gått. Huvudvärken har varit som värst mot kvällen, medan det andra har märkts mest under förmiddagarna.

Sen är kroppen inte heller nå vidare. Nu ikväll här fick jag en rejäl dipp där allt bara kom över mig på något sätt och kändes allmänt jobbigt. Det tär verkligen på en att hela tiden gå och ha ont. För sen i förrgår har jag haft en sån himla vilovärk i käklederna. Det vill verkligen inte bli bättre. Jag hoppas det bara är lite långdraget.

Sen är kroppen inte heller bra. Den är så stel och gör mer ont. Det märktes verkligen skillnad nu när jag var utan medicin helt från lördag - tisdag morgon.


Men så är det. Vissa stunder är bättre än andra. Jag hade en väldigt trevlig stund med en vän som kom på besök idag i alla fall. Annette kom på besök. Hon var assistent till mig när jag gick i andra klass (under skoltid), och sen under ca 1,5 års tid då efter att jag fick assistans beviljad hemma och hade flyttat hemifrån. Sen har vi fortsatt haft kontakten. Bästa Annette! Men det var i alla fall väldig trevligt. Hon hade med sig dem här fina palettbladen till mig. Så gulligt!

Hoppas ni haft en fin torsdag, KRAM!

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​