• Elin Hellgren

Undersökning - Magen

Gokväll på er!


Jag tänkte mest bara kika och in och ge en liten kortare uppdatering om dagen, för idag har det varit en väldigt händelserik dag. Det var nämligen idag det var dags för min magundersökning. Den jag har laddat för så länge. Men jag måste faktiskt säga att det gick riktigt bra. Det gick över förväntan ändå, så det var faktiskt riktigt skönt!

Jag tänkte berätta lite mer ingående i ett ytterligare inlägg om hur allt gick till och lite så, men ikväll är jag bara så trött efter allt. Det är säkert mycket spänningar som släpper nu efteråt kan jag tänka mig, eftersom jag var väldigt nervös inför det. Men det har som sagt gått bra. Sen känns det som att jag äntligen kanske kan börja få lite klarhet i allt med mina magsmärtor och besvär osv. Så på ett sätt är det ändå skönt, för äntligen kanske jag kan få lite svar på allt nu!


Hoppas ni haft en fin dag, KRAM!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​