• Elin Hellgren

Undra vad som har hänt?

I söndags var det någonting som hände med min högra fot. Det är den foten som är sämre av dem. Jag vet inte vad det är, men någonting är det som har hänt. Det som hände var att jag "bara" skulle resa mig från soffan, och då råkade jag kliva lite snett. Lite väl mycket på utsidan tror jag det blev.

Jag tror i alla fall det var de som hände, men allt gick så fort. Precis som det alltid brukar gör när det händer någonting. Men sen dess har jag i alla fall haft väldigt ont där på ovansidan mot utsidan av foten. Det är nästan så man kan se en liten grönblå ton över foten.

Jag hoppas det bara är någon typ av stukning eller så, och att det inte är något allvarligare. Däremot gör det fortfarande väldigt ont. Så jag får se om jag kanske tar det med min reumatolog imorgon när jag ändå ska dit. Ber honom titta på det, eftersom det snart har gått en vecka. Jag får helt enkelt se hur det känns imorgon. Men självklart känns det bara så typiskt att det alltid ska vara någonting..


Ni får ha det så bra ni kan till vi hörs snart igen, KRAM!

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​