• Elin Hellgren

Upp och ner vecka

Hejsan på er!


Söndag igen. Den här veckan har verkligen gått både upp och ner. Den har varit både bra och jobbig. Den har mest varit rolig och trevlig, men igår däremot kom det ikapp mig rejält att jag inte hade någon energi kvar. Därför fick det bli en väldigt lugn dag. Något jag kan ha väldigt svårt för. För det finns alltid saker jag vill göra eller fixa med.

Men igår var jag verkligen tvungen att försöka lägga band på mig och TA DET LUGNT! Så under förmiddagen låg jag mest ute och läste i en bok.


Den här veckan har jag haft allt ifrån mysiga besök med personer som varit väldigt saknade, till att jag hade en jobbig sprutning av leder i början av veckan som fortfarande inte är riktigt bra. Så den har varit rätt blandad kan man säga.

Jag hade inte så många bilder från veckan, men här är två.


Jag hann även med ett firande av min farbror som fyllde 55 år i fredags. Det var trevligt. Det var tänkt att vi bara skulle gå dit och fika, men istället blev vi kvar där hela kvällen. Här nedanför kan ni se en bild på min present som jag hade ritat. Tanken från min sida är att dem ska sätta upp den i deras stuga som de köpte här i våras och håller på och rustar.

Hoppas er vecka har varit bra! KRAM!

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​