• Elin Hellgren

Uppdatering - Ska läggas in

Uppdaterad: 25 sep 2020

De senaste dagarna har varit väldigt påfrestande för mig. Speciellt sen i söndags då någonting hände med min rygg. Det kändes som det i alla fall, som att ryggen skulle gå av med två smällar efter varann. Jag tror aldrig jag har hunnit tänka så mycket på så pass kort tid. Det var sjukt vad mycket man kan tänkas tänka på så kort tid.


Igår ringde jag bl.a. i ren utmattning till min smärtsjuksköterska och sa att nu orkar jag inte längre. Jag har knappt sovit sen i söndags och värken tar kål på mig. Beslutet blev då efter att vi hade pratat en liten stund att det nog vore bäst om jag fick komma in och bli inlagd. Få hjälp med smärtlindring för några dagar via dropp, för att se om jag kan få lite chans att återhämta mig lite. Få lite energi så jag kanske lättare kan hantera allt på ett bättre sätt igen.


Så idag efter frukost efter att ha packat ihop de sista sakerna blev det att vi åkte in till sjukhuset till akuten. Det här var kl.10 som jag kom hit. Nu när jag ligger och skriver det här är klockan ca 18:30. Vi har alltså varit här ett bra tag. Men nu hoppas jag verkligen att jag snart ska få komma till avdelningen. Just nu väntar vi på svaret för coronatestet. För att se om det är negativt. De tar alltid det när man ska läggas in på avdelning för att vara helt på säkra sidan att man inte har någon smitta.

Det var en kort uppdatering om läget. Fortsättning följer. Men hoppas ni har haft en bra torsdag, KRAM!

72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​