• Elin Hellgren

Ut och se någonting annat

Hej på er!


Idag har det varit lite mer full fart har det känts som, även om det samtidigt inte har känts stressigt. På förmiddagen efter frukosten satt jag en stund framför datorn och fixade här på bloggen. Sen efter det duschade jag innan det sedan var dags för lunch. Det blev rester från i söndags som jag fortfarande hade mat ifrån. Det var en gryta jag hade gjort på filebitar (soja), ajvar, paprika, zucchini och oatly iMat tillsammans med potatis som jag hade gjort i ugnen från igår.

Sen det bästa måste vara när man äter sista gången på en matlåda som man har ätit flera gånger på så man har tröttnat.


Efter det åkte vi i alla fall först till återvinningen vi har här bara en liten bit ifrån där jag bor. Det är alltid så skönt att bli av med sånt när det har varit fullt i garderoben ett tag. Men idag tog vi äntligen tag i det. Så det var skönt! Efter det åkte vi först till Rusta och Ö&B för att köpa några saker till farmor. Sen på vägen hem stannade vi vid Willys för att hämta det vi hade handlat online, och därefter en snabbis på lilla ICA vid Bönan. Det var några saker som inte hade kommit med från Willys.

Det gick i alla fall bra. Men det blev en stund i bilen idag för min del. Speciellt eftersom jag inte heller brukar följa med in i butiken. Men idag tycker jag det var rätt skönt. Att bara sitta, hänga med och se lite annat än gården här hemma. Även om det mest har varit väg, parkeringar och lite människor. Det blir ändå att "komma ut" lite på ett sätt kan jag tycka. Så det var skönt, samt att få påfyllt med lite matvaror. För nu började det verkligen eka tomt i kylskåpet!


Hoppas ni har haft en bra tisdag, KRAM!

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​